Even voorstellen…

Mijn naam is Anja Doorenbosch-Nijkeuter.

  • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
  • Gediplomeerd visagiste
  • Passie voor natuurlijke schoonheid

Sinds 2011 woon ik met veel plezier in Smilde. In deze periode heb ik ook besloten om het roer om te gooien en mijn passie te volgen. Tot die tijd heb ik altijd administratieve functies gehad, maar daar haalde ik uiteindelijk niet genoeg uit. Ik wil graag actief bezig zijn en het is fijn als mijn werk me energie geeft. Nu kan ik mensen laten stralen, ze zelfverzekerder laten voelen en daar geniet ik van.

“Ik geniet enorm van mijn mooie vak, de switch in mijn loopbaan ervaar ik echt als een kadootje.”

Ik ben in 2011 begonnen met de opleiding tot visagiste en heb deze in het voorjaar van 2012 afgerond met het Anbos-diploma. November 2013 heb ik de Eco Master Stylist (Ralph Baaij in samenwerking met Maquis) met zeer goed gevolg afgerond.

In januari 2015 ben ik gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste en heb ik deze met goed resultaat afgerond. In de salon werk ik met natuurlijke producten en zonder apparatuur. Ik kan je vertellen waar je op kunt letten, wat je zou kunnen gebruiken en hoe je je eigen ik kunt versterken door gebruik te maken van een mooie make up.
Ik vind het belangrijk om aangesloten te zijn bij de branche organisatie ANBOS. Hierdoor blijf ik op de hoogte van branche-ontwikkeling, maar geeft het u ook zekerheid.

Om bij te blijven volg ik geregeld trainingen, wilt u weten welke trainingen dit zijn, volg mij dan op Facebook of Instagram. Maar natuurlijk vertel ik u er in de salon graag over.